Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att andas

det talades om att släcka bränder
men jag förstod inte

skulle vi inte frysa
utan värmen

skulle vi inte famla i mörker
utan dess ljus

skulle vi inte till slut kvävas
av gaserna 

i det lilla slutna rum
som kallas 

jag


ville

lägga på vedträ efter vedträ
känna värmen

andas

ett sken som visar mig vägen

ut


följa eller krampaktigt klamra mig fast
vid de gamla såren

låta mitt förflutna
forma det nya
mitt nya

jag

ärrad

med sår som varat

 

 




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-13 22:31



Bookmark and Share


  tom boreland
så jävla bra.en stor kram
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP