Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tramsigt och ytligt om all längtan jag läser om.


Kärlekens spel





Sju miljarder brickor i memory
Och bara två som matchar själ
Livet blir en ledsam story
Om många smärtsamma farväl

Den du längtar , Finns i sjön
Kasta dig i och fråga
Snart så ska du få din lön
Och väcka livets låga

Bilda egen Löjlig familj
Mot drömmarna det vetter
Någon kastar kortet ”skilj”
Gör sig av med Svarte Petter











Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 189 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-10-13 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul text med allvarliga undertoner. Frågan är "går han/hon att hitta"? Då gäller det att våga "kasta sig i sjön"! Fyndigt och sant!!
2018-10-22

  Lars Hedlin
Bra och insiktsfull!
2018-10-18

  Gin83
Verkligen jättebra
Gillade verkligen skarpt
den är skön att läsa och väcker Mycket tankar
Snyggt komponerat
Och alla stycken är riktigt bra
2018-10-15

  Tomas Karlsson VIP
Den är bra!
Inte alls tramsig!
2018-10-14

  Fulbergarn
Man får hoppas på en Joker i leken
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem