Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

subitis mederetur

 

 

en ordfylld själ från här

i tiden han sökte, men när

han ville beskriva

betvivla och ivra

försvann den, bara så där

 




Bunden vers (Limerick) av in effigie VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-14 04:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så ordrikt och ändå kort
limerick är svårt


2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP