Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lämnar scenen

jag är berörd
jag är störd
jag är slutkörd

igen en gång
av allt tvång
av allt hålligång

och nu måste jag
få en dag, ett undantag
när jag får vara svag

bara krascha på soffan
utan nån plan
och endera dan

kommer jag att krevera
och bara flanera
ut – och då kan ni fundera

vad ni gjorde fel
i ert ruttna spel
när ni bara ser min bakdel




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-14 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP