Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En övergiven man

 

Jag tänker dig här

fast tiden den har rest

skulle älskat dig för evigt

om inte det inte vore just för det

 

att du ligger hos en annan

och inte är hos mig

att din blick den osar svavel

och det passar inte dig.

 

Nej, jag går min väg och stannar

inte förrän vägen tagit slut

och aldrig att jag vänder

 nu kan inget bli som förut.

 

Det blåser och det regnar

på den plats jag kommit till

men jag bryr mig inte längre

för nu är det just det här jag vill

 

vara ensam och få tänka

på de dagar som försvann

och få leva i det enkla

som en övergiven man.

 

 




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-14 19:32



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tung nästan bitter, men efter adekvat sorg
kanske glädjen för den andras lycka
skänker diktarjaget tillbaka känslan att även om smärtsamt - vara en Kärlekens fria varelse, generös, emaptisk som ger Kärleken fri. Kärleken stärks då öven inuti.
Namaste
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP