Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättare

Luften
Så mycket lättare
Att andas
Nu

Andas in
Ett konstant
Duggregn
Av eufori

Andas ut
Leende
Tårar
Lättnad




Fri vers (Fri form) av enmilia
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-15 05:39



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
stark text. du e go. du har go.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

enmilia
enmilia