Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall


stackars lövhög

ihopkrattad var

fallen från trädet

vars sorger den bar

fri under fallet

i hast slog i mark

kylan var kallet

för höstens monark




Bunden vers av Paradisfågeln
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-15 21:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP


ett förmänskligande av naturen
så fint

2018-10-19

  stormengudrun VIP
Bra där! Underfundigt :-)
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln