Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så sägs om en sång en gång..



Det sägs att en gång en Messia
från himmelens portar skall dala
igenom en skalvärld av skam och ve,
det sägs att en sång skall befria
de tungor som glömde att tysta tala
och sinnen igen till sitt innersta be.
Så har sagts, och hörsel hörs sia
om samlande andland sakrala
där pura naturer sin rening kan se.
Sånt må vara hänt, men vandrar han via
vår pärlprydda port skall han allt betala
en penning vid dyrköpt entré.
En fattig Messia kan kvitta oss lika;
han får tigga, som andra, vid Ica.



















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-15 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP