Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symbolik

Vid Riksdagens högtidliga öppnande i år

upptäckte jag någo som jag aldrig sett förut

Helt plötsligt uppenbarade sig Överbefälhavaren

i skaran av besökare; medförande sin kommandostav

Jag såg genast en innebörd i detta;

att landet befann sig i en kris; och som sista utväg, 

ifall det skulle bli allvarligt läge, så fanns försvaret där

som en garant och räddare




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-16 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP