Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men så tryck då!

det forskas och forskas

tjatas och tjatas(nu är jag

den tjatiga) gömd i ett par

parenteskrokar

 

tänk om vi alla är blott

små parenteser som

egentligen är osynliga

ohörbara värst värstingar

i hela universum som några

på en annan planet

studerar i ett osynligt

jättekvalificerat  så kallat

förstoringsglas

 

då är loppet redan förlorat

på ruta ett och inte något

att sörja snarare ta på sig

skinnjackan med

"slappna av knappen"




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-16 12:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hoppas bara det inte är någon slapp som sitter med en dödsstötens knapp... Då släpper det... Skinnjackan faller av... En parentes är denna. På landet förr kallades det att ha skinngardin i fönstret, dvs om en familj nyfiket tittade ut då en främling gick förbi. Alla sprang fram till fönstret för att se... Det kanske vi ska våga, dvs samlas för att ta kollen på vem som främlingen är...
2018-10-29

  Ninananonia VIP
Mycket bra ja tänk om
Tänk... om?
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP