Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än livet



Älskar du verkligen värmen
Eller det svalkande doppet i havet

Älskar du verkligen kylan
Eller frusna händer följt av det varma badet


Älskar du verkligen äventyret
Utan vetskapen om att fridfullt få landa hemma


Älskar du verkligen orden
om de kommer från en annan stämma





Säg mig

Saknar du trygghet
När du är rädd

Saknar du uppmärksamhet
När du verkligen blir sedd

Saknar du färger
När hösten är här

Saknar du mig
När jag inte är där

Var finns ditt Ja
Ditt Nej


Älskar du verkligen mig
Eller är jag bara en av alla motsatser

Jag finns här ändå
På alla platser

för du är värd mer än livet




Övriga genrer av S~A •••
Läst 409 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2018-10-16 16:44



Bookmark and Share


  livet...
fantastiskt vacker!
2018-12-15

    carinamnm
Fantastisk text!!
2018-10-21

  TT
Wow! Riktigt berörande text! Grymt bra diktat!!!
2018-10-17

  LillyLost
Mycket fin text! Den kommer fastna hos mig ett tag.
2018-10-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens ständiga frågor, de vi ställer oss. Och önskar svaren, men inte alltid vet. Mycket bra diktat!
2018-10-16

  Ninananonia VIP
Fint och eftertänksamt väcker tankar i mig ...
2018-10-16

  Rise Little One
Små nyanser lyser genom det fina livet!
2018-10-16

    ej medlem längre
Så många frågor, men så få svar!
Väldigt fint dock :)
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••