Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort och Konsist


Kort

Du ler

Jag ser

Du är en tjej






Som inte är något för mig:(




Övriga genrer av Patrik G
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-06-14 21:48



Bookmark and Share


  yoyyo
snyggt!
nej man kan ju inte falla för alla
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G