Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan slår till

jag ska skära mig fram 

bland alla istappar

med bara händer

låta dem smälta

rinna av

kvar blir bara ekot

av isig klang i de

alltför känsliga öronen

jag fått mig tilldelad

 

Kära sol var är du

är du och hälsar på dem

som bor i öken nu igen

var rädd om dess boende

Kan tänkas vatten är så

mkt viktigare för dessa

mänskor på sikt

Det handlar nog om att

fördela gracerna rättvist

Sug på den




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-17 14:45



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja Uljo jag börjar få nog av is och kyla nu, ännu värre med katterna...
2019-01-17

  morgonstjärna VIP
den var humor i, bra skrivet
2018-11-28

  Solstrale VIP
Istappad på flaska, de med överflöd av det ena eller andra, kanske vi borde oftare vända på begrepp, inte tappa grepp så ofta... Suger på en istapp, kanske i öknen...
2018-10-29

  aol
Gillas fint skaldat
2018-10-19

  ULJO
I år har vi väl haft värme så det räcker. Nu behövs lite regn och kyla
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP