Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ointressant.

Min springare har gett sig av !
Jag måste fylla mitt vita tomma rum
med tankar bundna i en strikt form
Jag måste, måste?

Ingen kommer att fråga:
"Vad sysslar du med nu för tiden?"
För det är ointressant med tankar bundna i en strikt form!




Fri vers av Rubus VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-17 17:47



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina stråk
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP