Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev en kritik i all välmening, dikten var lysande. Men en bokstav fel, ett ord borta här och var i min kritik fick den att delvis utstå som mindre bra. Det blev så fel och jag är så grymt ledsen över det, men rår inte för mitt läs och skrivhandikapp


Trilskande ord

Jag fäller en tår

Förbannar mitt handikapp

Orden försvinner




Övriga genrer av hawkeye
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-06-14 22:12



Bookmark and Share


  Madjori
Gör inte detta till en stor "affär"...
vem tappar inte ett och annat ord ????
trots att inte det finns något handikapp...
Översitteri... av högsta klass.....
om man inte kan tyda det du skriver...

Bravo...gillar mycket av det jag läst...
2006-06-24

  pojjo
vännen, jag vet precis hur det är. Så trist att folk inte kan se förbi stavfel mm.
Älskar ditt sätt att skriva men det vet du väl sen tidigare *ler*

inget fel i att vara dyslektiker.. vi är många ;)
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye