Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Una

det rinner bokstäver ur mina fingertoppar
hoppar över tangentbordet
ingen särskild ordning
ingen kan fånga
tecknen

det rinner bokstäver ur mina fingertoppar
jag bara blöder, inget vist
bara floder
av osagt
ljud

det rinner bokstäver ur mina fingertoppar




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-18 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP