Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det krackelerar

det krackelerar med tiden
det hårda livet
husgavel som inte når ljus
det ljumma med skratt
och skrik
klapprar på stenen
när ljuset tänds alldeles för tidigt
det finns ingen som läste det
som du




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP