Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett - Mästers mollfestrester



Jag borrar blåstrumpet i skorrorkester
till dur att bjuda ljuva djävulsdjur
men mollen motar ljud mot murcessur
och danser stannar ställt i strumpeläster.

Jag jagar dansens trans där bandets Mäster
tangenten trycker lyckoledd till dur
tills klangen dör på kladdad klaviatur
och minns att man är man av många gäster.

Men frestar speciell till kvällprotester
som aftonsången lockar dockan fången
i svartnat vitt att spritta fram till yra.

Att spritta vitt i mitt av färgers fester
omkring en ring i tingelklangssalongen
som mörknar molltonsmött mot Mästerns lyra.















Bunden vers (Sonett) av anathema VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP