Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mera glass

Klimatförändringen

Trycker mig till fossil
Där jag ligger
lapandes sol
läpparna klibbiga
av Isbergsglass

Beundrar
Hur vackert jorden går sönder
Du
Jag
Träden
Himlen
Så varmt
Så många löv
Olika färger

Varma kyssar i ansiktet

Marken
Rör sig
Under bara tår
Tårarna
Långsamt
Fångas vi av tiden


En kram
Och

Vi är
Sten

Borde vi inte röra oss
Passa på

Hämta mer isglass
Typ




Fri vers av Aaxel
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-19 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel