Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas att du mig förlåter

Hoppas att du mig förlåter
- jag svek dig då du var svag -

Hoppas att du mig förlåter
- jag gav dig inget ljus då du befann dig i mörkret -

Hoppas att du mig förlåter
- jag torkade aldrig dina tårar då du grät -

Hoppas att du mig förlåter
- jag dövade aldrig din smärta då du plågades -

Hoppas att du mig förlåter
- jag är en idiot!




Fri vers av Nattis83
Läst 985 gånger
Publicerad 2006-06-14 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och enormt fint skrivet! Jag tror att alla kan k'nnaigen sig i din dikt .. Helt klart en femma!
Vackert!
2006-06-20

  Convolvulus
Väldigt bra gjord!
Man känner igen sig då man ofta vill bli förlåten av personer, vissa mer än andra. Jag gillar sättet du skrev den på!!
Snyggt!!
2006-06-15

  Christer Eriksson
alla blir förlåtna, tror jag, en hyfsad dikt med lite vanligt tema kanske.
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83