Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar


Solens strålar
värmer mig
hjärtat mitt rött
att fortfarande få se
leenden ifrån dig

min omtankes korg
fyller mig
med styrka

och en vän nära
jag mig dyrka

tittar upp
mot solen
andas in
glädjens höst

blickar inåt
mot min inre
tröst

lövens mossa
mjuk och grön
lätta mina vingar
låt mig få leva
utan bön







Fri vers av Havsvind
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-20 08:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlek, värme och gemenskap!
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind