Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftning



Inväntar

det avgående

medan

avtackningarna

blir allt fler

och spåren

allt färre



Håller utkik över

snitslade skiftningen

mellan

handskakningar

frossbrytningar

ständiga uppbrott

och välkomstrop




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-20 08:53



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Fint ihopsatt dikt. Skarpsinnig reflektion som skänker eftertanke.
2018-10-20

  Viksten
Mycket fin text
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP