Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dräpta hjärtan




Vilse i sin egen kyrkogård
Stampar draken ner nya levande känslor
För att återvända
Till det brustna löftet
Om att älska sig själv

Glanslösa ögon möter gamens blick
”Du kommer aldrig festa på mitt kött”
Levande döda går aldrig under












Fri vers av annapoem
Läst 186 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-20 10:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som är full av känsla som berör på djupet!
2018-10-24

  Stay Golden
Super Depth
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem