Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där lek blir till allvar

 

Nu tömmer naturen sina reserver

nu kysser längtan sina bilder till vila

styr sig vilse i sin fängslan av dagen

 

i frosten klingar varje kristall i moll

intensivt lyssnar varje trast sin morgon

där lek blir till allvar.  




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-20 15:17



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Ser ett höstlöv sakta falla ner mot marken. Den ser och känner den kommande kylan på sin färd ner. Tankarna är något i moll.
Senhösten beskriver du på ett mycket målande och träffsäkert sätt. Fint!
2018-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu gäller det nog för alla att förbereda sig för kommande dagar...bra...
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP