Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ännu ofödd

Du är ännu ofödd
men så älskad ska du veta
En del av mig har jag dig skänkt
och du kommer att föra mig vidare
Någonting vackrare har jag aldrig skådat
trots att jag inte har sett dig ännu
En längtan har vuxit inom mig
vill hålla dig i min famn
Lilla lilla liv
du är så välkommen




Fri vers av Nattis83
Läst 681 gånger
Publicerad 2006-06-14 23:42



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Åh, skriv denna till en bild, rama in och sätt den på väggen där du kan njuta av den alltid.
2006-06-27

  Albert
oj, är det sant? Grattis i så fall till världens bästa gåva!
2006-06-25

    daniele2
Vackert......det verkar vara så enkelt för dig att beskriva en lycka,eller förmedla en känsla du känner.....jag gillar det här otroligt mycket!!!
2006-06-21

    Vinterblomma
Vad fint du skriver... Det här är något vackert som jag också har känt. .
2006-06-19

  Bissen
Ååå så fint. Den ofödde kan verkligen känna sig trygg när den kommer till världen!
2006-06-17

  EmiRa
Nytt liv är mirakel, med värme skildrar du det.
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83