Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heroin

dina lögner lika rena som min pappas heroin

Lika vit och mjuk

Lika förstörande
Som att tända smälta det
Låta det utsöndras i din kropp
Det förstör ditt liv
Dina lögner förstör
Allt du har
Heroin
Lögner
Utsöndras
Känns underbart för 3 sekunder
Sen slår avtändningen
Och de blir mer ångest
Ångest som startad sv dina lögner
Du springer ifrån dig själv
Dina problem
Heroin




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-21 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus