Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns 2 sidor, du står på sidan 2

Du står på sida 2
De finns en före dig
De brinner hos dig
Avensjukan
Hatet
Vreden
Du tror denär någon annan
Men de är jag
Jag står på första sidan
De är jag
Du tror du kan styra mig
De kan du inte
För jag står på första sidan
Jag tar mig själv framför dig
Din vrede bubblar
Jag ser det
Dina ögon är nakna lakan
Son hänger på tork
Jag ser igenom dig
Du är inget
Du är sida två
De stör dig
Sida två





Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-21 17:55



Bookmark and Share


  lisaan
oj vilken stark o fin dikt o det bästa var och du kan inte styra mig <3
2021-01-14

  Love Död
Bästa titeln jag läst här inne
2019-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Och du kan inte styra mig.
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus