Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våta drömmar

 

 
Drömde att jag 
badade med hunden
i natt 
En gång, två gånger,
tre gånger 
 
Vaknade nyss intvålad
och löddrig i sängen 
med en drypande våt 
hund 



Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 245 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-22 10:39

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En helt vanlig morgon i Vasastan, bakom dess stenfasader döljer sig ett mysterium men samtidigt ett svar på Povels fråga: "Var är tvålen broder", nu vet vi...
2018-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Här talar viss galghumor:)
2018-10-22

  danne //
Haha ja en dejavu, intvålad jajamen..
Vilket uppvaknade ändå..
Tack den satt riktigt gott Viksten.

Mvh Danne
2018-10-22

  ULJO
Mardröm, eller?
2018-10-22

  Feliaxel VIP
Våta drömmar inget att önska
2018-10-22

  limerick
En våt dröm men alls ingen mardröm vad jag kan förstå!
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten