Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deadlines

jag fungerar dåligt under press
det finns ingenting som så effektivt
tar död på min inspiration att skapa som en deadline

uppträdanden och tävlingar är bra exempel på detta
”deadline” är ju ett perfekt ord förresten
för ”nånting som dödar” – i mitt fall min skaparglädje

jag skapar som bäst
när jag får skriva vad jag vill
och när det får bli klart när det blir klart

så nu har jag inte världens bästa läge
med en del tävlingar och många uppträdanden
på gång den närmaste tiden




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-22 11:54



Bookmark and Share


    Bakom ridån
Termen deadline härrör från fångläger i krigstid, och den syftade på en gränslinje.[4] Den fånge som överträdde denna gränslinje kunde bli skjuten av lägervakterna.

Att den termen fortfarande används är ju lite sjukt tycker jag.
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP