Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga drömmar är för stora.


Pulserande röda prickar mot en vit bakgrund.

Röda pulserande droppar,
den har gått knas igen,
röd spräckta vita långa ränder,
i skuggan av svart,
och jag vet att det inte är över än,
Ångestens pumpar ut i vindar,
som en storm i en lång tunnel,
med massa olika korridorer,
i varje vrå står man och kramar om sig,
med hjärtat utanpå bröstkorgen,
det fungerar sådär,
och vad som helst får hända...




Fri vers av JonasH
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-22 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH