Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ledare minns nog inte om Vänsterpartiet var med i regeringen från början. En ledare kan tydligen inte räkna och en ledare tror att han ska få komma in på den "coola", "fashionabla" klubben (föga troligt). Jag tror att vi kan gå mot ett belgiskt scen


Må du leva i spännande tider

"Vi vann valet, nu kommer det att glöda!
För jämlikhet, miljö och flera jobb! Vi är gröna, vi är röda!
Men jag undrar alltjämt: Sjöstedt var ej med vid start
Facket åsido, hoppas regeringsarbetet snart blir klart"

"Segern är vår, skåda en kavalkad i blått!
Borgare styr, ja jäklar vad flott!
Betygen i matte måhända vara sisådär
Spelar ingen roll, Christersson är makten så kär!"

"Detta är den största framgången, se PK-elitens tårar!
Folket slår tillbaka, liberaler: Känn på edra kalla kårar!
Jag ber dig blåe/röde minister: Åt SD kommer du att ge dig hän!
Haha, ni skulle väl aldrig sätta oss i karantän?!"

Politiken den bara sviker
Medan de styrande leker "Nya Tider"
Det är en travesti
Att jag må sitta här med min bittra poesi




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-22 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord