Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte sova...

Har svårt att sova

I natt igen...

Det regnar

Det har det gjort till och från i minst 24 tim nu, det intressanta dock, är att ibland låter det som det är någon annan i huset.

Flera gånger idag har jag stått vid trappen och ropat ”hallå” uppåt...

Jag har två katter som klampar, och en son som kommer hem sent, så huset låter av sig självt ibland.

Tydligen speciellt när det

Regnar...

??




Övriga genrer av Såhimlatröttpålivet
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-24 00:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag föredrar logisk deduktion

i skoene så hade
jag så mycket ångest
att jag blev mörkrädd
när jag rörde mig i sängen
men det var bara mina
sängkläder som lät

de så me alt

'säg inte att du funnit sanningen
säg snarare att du funnit en sanning'
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Såhimlatröttpålivet
Såhimlatröttpålivet