Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om...

Om himlen är

Rosa

Och havet är

Grönt...

Vilken
Färg
Har då

Gräset?




Övriga genrer av Såhimlatröttpålivet
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-25 10:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
havets öga ändrar färg efter årstid.
gräset också :)

2018-10-26

    ej medlem längre

Rött som blodet i kärlekens ådror

Underfundigt undrat :)
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Såhimlatröttpålivet
Såhimlatröttpålivet