Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång...

Lördag...

Händer inget
Lägger mig
Somnar

Två timmar senare
Vibrerar telefonen

(Har inte sovit en hel natt sedan jag fick barn för 22 år sedan)

”Mamma, vaken?”

Ja, nu är jag det..

”Får vi vara hos oss?”

Självklart!

Sen rasslar det in ett okänt antal personer
I huset bredvid...

Jag?
Somnar om...

Not!




Övriga genrer av Såhimlatröttpålivet
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-28 01:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jobbigt att inte få sova ordentligt, men är man mamma så får man nog tyvärr räkna med det ibland...bra beskriven känsla...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Såhimlatröttpålivet
Såhimlatröttpålivet