Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder...

Tänder ett ljus
För mig

Själv...

För det som

Var

Och för det

Som
Aldrig
Blev

Som det

Skulle...




Övriga genrer av Såhimlatröttpålivet
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-30 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Såhimlatröttpålivet
Såhimlatröttpålivet