Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut...

Kan man

Ens

Göra slut med någon man

Ens

Inte

Ens

Var ihop med,
Så gjorde jag just det..


För evigt
Singel
?

Aldrig

Ens

Älskad...




Övriga genrer av Såhimlatröttpålivet
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-24 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
män säger 'jag kommer ihåg dig'

kvinnor säger 'kom ihåg mig'
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Såhimlatröttpålivet
Såhimlatröttpålivet