Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre sen...

Snart har jag haft

Äran?

Att vara mor till min yngsta son

I

19,5
År,

Idag
Lärde jag mig nytt

Om oss...

Hur likaolika
Vi

Kommunicerar på samma sätt

Men inte
Alls

I samma

DIAGNOS

En liten pusselbit till
Till nyckeln till

Dig

Och förståelsen

Djupnade

Om hur
JAG
Fungerar...




Övriga genrer av Såhimlatröttpålivet
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-24 01:23



Bookmark and Share


  danne //
kan även var så med den man älskar , som mot poler som dras till varandra av sina olikheter...
2018-10-24

    ej medlem längre
min syrra o ja
e exakt likadana
men tvärtemot
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Såhimlatröttpålivet
Såhimlatröttpålivet