Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör inte hjärtat slå

 

Ur nätternas djup

förlorar jag makten

drömmer hur viljan

släpper sin kraft

jag tappar taget

blir ett med min längtan

känner att något finns där

precis under ytan

jag talar men hörs inte

jag ser men syns inte

jag älskar

men känner ingen lust

jag springer

men kan inte stanna

jag lyssnar

men hör inte hjärtat slå.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-24 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP