Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mysigare att gå hand i hand genom meningslösheten liksom


Ta varandra i handen

i slutet vi faller samman
tillsammans i jorden
förstå den här globen
vad tjänar allt till
nåjden slår på trumman
barnet tror på fen
öden tar varandra i handen
tills pulsen blir still




Fri vers av Lazuli
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-24 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli