Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte än, min älskling

nej
det är för tidigt
du behöver inte göra det
jag går inte sönder

jag kan inte acceptera
ett aldrig

aldrig mer
få känna din nakna hud intill mig
aldrig mer
få knulla (ja det är nästan värst)
aldrig mer
få hålla hårt i självkänslan

när du skämtar så träffsäkert
krafsar och slafsar på min osäkerhet
tills jag känner mig sedd
och ändå inte äten
lite täckt av blödande sår sådär
rädd för infektioner och komplikationer

men
ändå lockad av tanken
på vilken människa jag kommer bli
med alla mina nya ärr




Fri vers av Lazuli
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-12 04:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
valet är svårt när huden och huvudet tycker olika. resonemanget känns igen.
2019-02-13

  Lars Hedlin
Känslan stark med val och kval frågan är vad är det bästa för just dig!
2018-11-19

  Livet1 VIP
Igenkänning.
2018-11-18

  Lazuli
Ein Engel ist er nicht. Gott sei Dank.
2018-11-13

  Engel
Det låter som att han inte förtjänar dig.
2018-11-13

  Valter Örn VIP
"vi kan ju vara vänner ändå" ;)
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli