Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ

min kropp
så jävla användbar
för gubbar
med preferens för offer
perfekt

det är lätt
tränga in
sudda ut
människan
endast horan kvar

det är längesen jag var
så mycket arbete att bli
så lätt att rasera
allt
med ett litet knull

ett tyst vrål
NEJ
Jag finns
Jag är
Jag vill





Fri vers av Lazuli
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-12 22:29



Bookmark and Share


  Lazuli
Nej, jag säger nej.
2019-04-25

  Engel
Och ändå säger du JA.
Och hjärtats slits itu.
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli