Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade bror

jag var liten
du var större
jag var osynlig
du såg
det var du och jag
promenader i skogen
du var stolt över att vara min bror
jag minns att du sa det
jag var inte som andra flickor
jag var alltid på din sida
alltid vid din sida
i sängen
i duschen
det är så flickvänner gör
jag ville vara den bästa
för jag är inte som andra flickor
jag är någon att vara stolt över
jag är sedd
jag är tagen
jag är tras
du nästan dog




Fri vers av Lazuli
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-12 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken otäck bild. ”Det är så flickvänner gör. Jag ville vara den bästa”. Ja varför vill vi flickor det? Och varför finns det sådant som ”flickvänner gör”. Och varför förstår inte männen det som står i texten? ”jag är tras” Hur kan den raden förbises?
2019-05-07

  Engel
Åh, Bengt. Läs igen.
2019-04-23

  Lars Hedlin
Underbar text full av liv och känsla!
2019-02-17

    ej medlem längre
WOW! Vilken syskonkärlek! Jag skulle gärna velat ha en syster som kunde berätta allt det där som vi män alltid undrar över...
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli