Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara kunde dejta mig själv

om jag bara kunde dejta mig själv



skulle jag ta emot min kärlek
och älska mig
som jag vet
att jag vill bli älskad

skulle jag smeka min kind
och pussa min panna
för jag vet
att jag känner mig älskad då

skulle jag låta mig gråta
utan att fråga varför
för jag vet
att jag känner mig älskad då

skulle jag känna mig stolt
och säga att du är min tjej
för jag vet
att du känner dig älskad då

då och då

skulle vi ta hem män
för att vi gillar det
ifall vi blir kära
så är det i samme man
skulle han sedan lämna oss
fogar vi bara samman
våra brutna hjärtan
till ett




Fri vers av Lazuli
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-10 18:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt bra känsla inlevelse och insikt i denna!
2018-11-19

  Livet1
Känns som att det är det som görs med den här kärleksfulla texten.
2018-11-18

    Bo Malte
för att kunna älska någon annan måste man kunna älska sig själv...*L*
2018-11-12

  Engel
Så fint! :)
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli