Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett fjärran land, en härlig promenad på stranden och naturens skönhet


En dag i solen

En vidsträckt strand med vit sand
Havet glittrar i solskenet
Färgerna skiftar mellan blåa nyanser och turkost

En varm bris smeker solkysst hud
Lekfullt letar vågorna efter fötter att jaga
Barnens skratt får mig att le

Inte ett moln på himlen
Värmen omsluter soldyrkarna
Havet svalkar varma kroppar

Musik hörs från en bar en bit bort
Ord på ett främmande språk
Lidelsefulla ord som jag inte förstår

Jag känner den varma sanden mellan mina tår
Jag går lite närmare vattnet
Havet svalkar mina fötter

Jag får saltsmak i munnen
Tar mig upp mot baren
Solen har börjat leta sig ned mot horisonten

Trippar lite snabbt fram och skrattar för mig själv
Den solvarma sanden bränner mina fotsulor
Tillslut når jag mitt mål och beställer en Sangria

Jag tar plats och lutar mig tillbaka i en stol
Solen färgar himlen i så många vackra färger
Jag beundrar naturens skönhet

Just nu känner jag mig så lycklig
Allt det jobbiga har tagit semester
Harmonisk och lättjefull

Sangrian är söt och svalkande
Det röda vinet färgar mina läppar röda
Jag suger på min läpp

Mina ögon möter en annans blick
Han ler mot mig
Jag känner attraktionen bita tag i mig

Hans ögon är gröna
De lyser av något som får mig att bli svag i kroppen
Jag tittar bort lite rädd för känslan

När jag tittar upp igen står han vid min sida
Han slår sig ned
Vi pratar och skrattar

Åtrån byggs upp
En varm känsla
Längtan efter att bli ett med honom

Ett hotellrum
Kalla lakan mot varm naken hud
Händer som smeker

En otrolig eld av passion som bränner hål i själen
En hunger som vill mättas
Eggande som retar sinnena till bristningsgränsen

Sen ett fyrverkeri inom mig som exploderar
Så ljuvt att jag blir trött i hela kroppen
Jag känner hela hans kropp darra

Sedan tystnad
Bara andetag och snabba hjärtslag
Som sakta stillar sig

Solen väcker mig morgonen därpå
Han sover fortfarande
Hans hår är rufsigt på ett sexigt sätt

Jag tittar på honom
Tar in hans vackra drag i morgonsolen
Sen reser jag mig sakta upp

En underbar natt
Ett minne som färgar mina kinder röda
Ett avsked som trots allt känns bra

Havet glittrar i solskenet
Vågorna som sakta rullar upp på stranden
Jag tittar upp på himlen och sluter mina ögon

Just nu är livet perfekt




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 574 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-24 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer