Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUST NÄR JAG VISKAR

 





 

 

Känn

 mina händer

varm av min åtrå

 mitt hjärta

som hastigare slår

 

Känn min tunga

som söker din

virvlande i en dans med din

 heta är kyssarna fulla av begär

 

Vi stannar en stund

där vi är

 

 Ögonen lyser

vi ler mot varann

jag mogen kvinna

du nu min man

 

 Tag mej

gör mej till din

just

när jag viskar

 

 älsklingen min

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-25 14:37



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så fint.
2018-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt, vackert och mycket sensuellt...
2018-10-28

  ULJO
Underbara rader
" Tag mej, gör mej till din, just när jag viskar älsklingen min"

2018-10-25

    ej medlem längre
Ojoj. Det där slog det gnistor om. Bra!
2018-10-25

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP