Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där torkan fått fäste

 

Jag ser att din längtan

landar långt framför oss

 

vi önskar sekler av saknad

kunde hämta oss hem

öppna våra hjärtan

och hör skriket tystna

vissna känslor få liv

där torkan fått fäste.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-25 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP