Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken natt




Flyr från mardrömmarnas land
Ögon söker horisontens rand
Månen håller ingen hand
Stjärnor gör sällskap ibland

Vakar varje tickande sekund
Avskyr denna skrämda stund
Finner ingen vilsam blund
I mörkrets stora avgrund















Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 245 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-27 02:20



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt om vargtimmen.
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem