Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilken är hoppets färg undrar jag


hoppets färg

genom livet
ska vi

med huvudet buret stolt
och hoppets färg
i våra ansikten

det sa en klok person
och min stilla undran
hoppets färg
är den blå?
blå åt lila?
grå?




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 721 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-06-15 11:00



Bookmark and Share


  aol
hoppets färg går i ljusaste blått, lite naiv barnet inom en,
2010-01-31

  Ronny Berk
känner en filosofisk underton som tilltalar, hoppet som färgar oss eller, eller livet...
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP