Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad man gör för sig själv


administratören

jag jobbar
som administratör
på kontoret
i
mitt huvud

idag
är rutinen
erkännanden och utleveranser

jag vill hinna ge dig
nånting

i mitt hjärta
sitter
min chef
hon är som mitt ursprung
ger direktiv
åt administratören
i mitt huvud

idag
beordrar hon
friskvård; sova

jag känner
min chef är den bästa för mig




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-15 11:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant text med förehavanden i vardags miljö, desslikes mänsklig anknytning som tilltalar...
2009-05-13

  Arowana
Bra! Den bästa chefen är ens egen känsla. Eftertanken.
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP