Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att tappa allt som man övertygat sig om om börja om


Solröd strand

Solröd strand
gatan i Danmark
som fick mig igår
skönja
glöden från vår värmande fader

Glöden igår
som var min passion
brann ut
med broarna som brast
under mina fötter


jag lärde min att fånga vinden
sjuttio meter över havsytan
över sundet
mellan länderna

Solröd som glöd
var denna strand
på en västkust
i ett land
långt ifrån Danmark
i San Diego

Jag fann
mig själv där
långt borta
när
jag förlorade det
jag hade




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-06-15 11:21



Bookmark and Share


  Arowana
Den här brinner. Gillar speciellt raderna:

"Glöden igår
som var min passion
brann ut
med broarna som brast
under mina fötter"

Mycket bra.
2006-06-15

    Syke
målande och fin. tyckte dock att den kändes lite desperat, eller nåt, sista stycket blir för hackigt och torrt. Mer färg och galenskap!
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP